Κωνσταντίνος Ασημωτός
Φυσικοθεραπευτής

Εκπαίδευση

2014 - αποφοίτηση σχολής φυσικοθεραπείας, ΑΤΕΙ ΑΙΓΙΟΥ

2013 - 2014 : North Karelia university of Applied Sciences, Finland

Σεμινάρια

2015 - Εφαρμογές Tapping , ΠΕΕΦ

2018 - Certificate of Training BFR

2019- ολοκλήρωση Level 3 της μέθοδου Neurokinetic Therapy (NKT)

Συνέδρια

2012 - έως σήμερα : πανελλήνιο επιστημονικό συνέδριο φυσικοθεραπείας

Εργασία

2013-2014 : North Karelia Central Hospital

2014 - έως σήμερα : Asimotos Physio Center

Άννα Λιβανού Pilates
Instructor

Η Άννα Λιβανού είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) με ειδίκευση στην Ορχηστική.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό.

Είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor (mat, equipment) από την G.R.A.F.T.S, καθώς και έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση για Pre-Post Natal Pilates στην A.F.Studies.

Η αγάπη της για την άσκηση και την διδασκαλία την οδήγησε στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου έλαβε μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200-hour Yoga Teacher Training-Yoga Alliance από την Yoga Union.

Στον χώρο μας βρίσκεται από το 2022. Στα μαθήματά της δίνει έμφαση στην ευθυγράμμιση και στη σωστή στάση του σώματος, ενώ κατευθύνει τους ασκούμενους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Χρύσα Μαλβίνα Κίτσου
Pilates Instructor

Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε την ρυθμική γυμναστική και τον χορό σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Αποφοίτησε από την Γυμναστική Ακαδημία (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Η ασχολία της με τον χορό συνεχίστηκε και μετά τις σπουδές της και σεμινάρια και διπλώματα σε μοντέρνο χορό, jazz και musical theater.

Ασχολήθηκε με την μέθοδο Pilates ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη σχολή Α. F. Studies καθώς επίσης έχει τις πιστοποιήσεις TRX Suspension trainer και Aerial Yoga instructor. Από το 2017 βρίσκεται στο χώρο μας ως pilates instructor